GÉPTEREM

Anyagleadás

Anyagleadás PDF formátumban. (A nem PDF-ben küldött anyagok minőségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Minden más típus PDF formátumra alakítása 500 Ft/db.)

Kérjük ügyeljenek, hogy a nyomtatásra leadandó PDF az alábbi tulajdonságokkal rendelkezzen:
- PDF/X-1a szabvány,
- PDF verzió 1.3,
- minimum 2 mm kifutó,
- vágójel,
- kompozit,
- azonos méretű, alapanyagú, darabszámú és a kétoldalas anyagok (pl.: kiadványok, névjegykártyák) minden darabja, oldala egy állományban legyen, egymást követő oldalakon. (Külön fájlban leadott anyagok egy állományba egyesítése 500 Ft.)

Nyomdakész állomány leadása esetén a szerelékek készítését díjmentesen végezzük. Erre vonatkozó, rendhagyó igényeit jelezze megrendelésében, valamint tüntesse fel a választott alapanyagot és a darabszámot a nyomtatandó állomány nevének megjelölésével.

Az egyes tételeket szakszerű megnevezéssel és korrekt méretezéssel áll módunkban kivitelezni. Ezen paraméterek elhagyása vagy hibái miatti késedelmes vagy sikertelen teljesítésért nem vállalunk felelősséget, és nem mentesít a fizetési kötelezettség alól!

Az általunk nyomott maximális lapméret 488 x 330 mm, ebből a hasznos felület: 473 x 320 mm.

Utómunkákra vonatkozó igényeit kérjük előre jelezze! Az ezzel kapcsolatos költségeket a "DÍJSZABÁS" menüpontban találja.

Az árak számítása állományonként és alapanyagonként történik!