DEXEFTervezésIT megoldásokK+FPályázatokPractiWorkKapcsolatWebmailX

Értékesítés

Alábbi eszközeinket ajánljuk a munkaerőpiacra lépni kívánó személyeknek (elsődlegesen fizikai munkakörben dolgozók és/vagy álláskeresők) pszichometriai alapon működő kompetencia- és készségmérése, és ez által munkaerőpiacon való elhelyezkedések javítására. Eszközeink célja, hogy a személy és a munka a lehető legjobb mértékben illeszkedjen egymáshoz, és így növelje a beválás (fizikai és pszichés károsodás nélküli, hosszan tartó, jó teljesítmény) esélyét.

Az eredmények segíthetnek nemcsak az alkalmasság meghatározásában, de további szakértő bevonásával és az eszközök használatával a fejlesztés is megvalósulhat.

Csomagjaink összeállításához és árinformációhoz keressen elérhetőségeinken.

Sinka Róbert
E-mail: 
Telefon: +36 30 638 6190


PW3 Gyakorló állomás

pw3.jpg

Érintőképernyő, joystick, gombok és forgáskódoló segítségével végezhető tesztekhez használatos kompakt eszköz. A vizsgálatok kéz-szem koordinációját a koncentrációt, a monotóniatűrést, a rövid távú memóriát, a szelektív figyelmet fejlesztik, és felkészítik a részt vevőket az utasítások követésére.

PW3 Kétkézláb

pw32.jpg

Reakcióidő, kéz-láb-szem koordináció és utasításkövetés mérésére alkalmas műszer.


PW3 Egyérintő

pw33.jpg

Finommotorika, monotóniatűrés, mozgáskoordináció és impulzivitásgátlás mérésére alkalmas műszer.

PW3 Mikro teletálca

pw34.jpg

Finommotorika, utasítás követés, mátrixos felületek értelmezése és apró alkatrészek kezelésének mérésére alkalmas műszer.


PW3 Csavaros teletálca

pw35.jpg

pw36.jpg

Finommotorika, szerszámhasználat, utasítás követés és mátrixos felületek értelmezésének mérésére alkalmas műszer.