DEXEFTervezésIT megoldásokK+FPályázatokPractiWorkKapcsolatWebmailX

Tervezés

A vizualitás fontos dolog. A szemünk a legdominánsabb érzékszervünk, a legtöbb információt rajta keresztül gyűjtjük be a világról. Ám a vizuális elemek, a formák, a színek helyes és kreatív értelmezése nem is olyan egyszerű. Ahhoz, hogy ezekből az elemekből vonzó, egyedi, az üzeneteket hatékonyan hordozó produktumok jöjjenek létre, grafikai-, színtani ismeretekre, tipográfiai jártasságra van szükség. És, természetesen, jó ízlésre. Grafikusaink képzettsége, komoly szakmai tapasztalata, illetve a nagyteljesítményű számítástechnikai hátterünk a biztosíték arra, hogy mindig az aktuális piaci igényeknek és a célzott felhasználásnak megfelelő emblémák, arculatok, kiadványok készüljenek. Tanácsokkal, ötletekkel is segítünk ügyfeleink elképzeléseinek megvalósulásában. Cégünk tökéletesen alkalmas bármilyen grafikai, animációs munka elvégzésére.
Felbontás, dpi, lpi, rgb, cmyk, alátöltés, kifutó, postscript ... Még sorolhatnánk. Gyakran elhangzó szavak, ám a pontos jelentésüket jóval kevesebben ismerik mint gondolnánk. Mi viszont pontosan tudjuk mit fednek ezek a kifejezések, mivel azzal is tisztában vagyunk, hogy jó minőségű nyomdai termék, csak jó előkészített anyagból jöhet létre. A nyomdai előkészítés nem látványos folyamat. Odafigyelésre, komoly és folyamatosan megújuló szakmai ismeretekre, valamint sok türelemre van hozzá szükség. De nem kell sajnálni minket, a munka rabjai vagyunk.

Arculattervezés, online marketingkommunikáció, fotó és videó anyagok, település - és turisztikai marketing, PR tevékenység, rendezvényszervezés. Csapatunkban minden részfeladatra található nagy rutinnal rendelkező szakember, összehangolt munkájuk eredményeként számos sikeres projekt valósult meg. Tapasztalatunk nem csak az íróasztal környékére terjed ki, az általunk kínált megoldások élet- és élményszerűségét a gyakorlatban megszerzett tudás alapozza meg. Nem rettenünk meg, ha egy kreatív megoldásért hegyeket kell megmászni.